Bejelentés


Belső két szintes álomotthon Izabella utca 13.

Ingyenes Angol online nyelvtanfolyam kezdőknek és újrakezdőknek. Ráadásul most megkapod ajándékba A Hatékony Angol Tanulás Titkai tanulmányom.
A lakás nem hétköznapi : BELSŐ 2 SZINTES, (3 méter/szint), NEM galériás, étkező konyhás , kádas fürdőszobás, csendes. Az előszobában beépített szekrény található, a konyhában körte színű bútor, a hálószobában exkluzív beépített bútorzat található.
Az előszobából jutunk az étkezős konyhába. A konyha végében található egy gyönyörű 3 pihenős, kényelmes fa lépcső, itt jutunk fel a nappaliba, hálóba illetve a fürdőszobába.
A lakás előtt nincs eljárkálás, mivel nem körfolyosóra nyílnak az ablakok.


A ház kimondottan csendes! Jelenleg folynak a felújítási munkálatok. Már elkészült: víz- ill. gázfőnyomócsövek felújítása, lengőfolyosók felújítása, teljes elektromos hálózat felújítása! Most kezdődött a belső felújítása a háznak.


A lakás 53 nm, bár a belső két szint miatt jó tágasnak tűnik (kb.60 nm-esnek).A lakás 3 éve lett gépészetileg és esztétikailag felújítva : villamossági rendszer teljes körű cseréje ( gyermekbarát rendszer kialakítása érintésvédelemmel ellátott hálózat ), burkolás, festés, cirkó kialakítása). A lakáshoz pince is tartozik (14,5nm,zárható). A közlekedés remek: 73,76,70,74,78-as troli a közelben. Éjszakai járatok is a közelben.
Bevásárlási lehetőségek: 3 nagy ABC, több kisebb bolt, 2 éjjel-nappali, 2 piac. A közelben uszoda és őrzött játszótér.
Kulturális kikapcsolódás a szomszédban található Magyar Színházban.
Érdemes megnézni,ilyet ritkán látsz!


IRÁNYÁR: 15,1 millió Ft


Az árban benne van az előszoba, a konyha, a háló ill. a fürdőszoba teljes bútorzata is.
Ingyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!